Přeskočit na obsah

Skvělá obsluhovačka s letní atmosférou Bláznivé prázdniny na pláži

Kdo by nechtěl trávit prázdniny na pláži? Každý! A i tehdy, když tam budete muset opravdu pořádně pracovat? No… Samozřejmě, když to bude zábava! A v téhle populární obsluhovačce to bude opravdu pořádná zábava!

Blaznive prazdniny 1
Blaznive prazdniny 1

Pomozte dvěma kamarádkám vyhrát soutěž

Motivem téhle hry je taková malá pomsta – mladá dívka se rozhodne, že trumfne svého expřítele a vyhrajte konkurz na provozování občerstvení na pláži. Aby toho dosáhla, bude se muset pořádně ohánět, obsluhovat žíznivé turisty na plážích a také bude muset využít pomoc své kamarádky.

image 23
Obrázek ze hry Bláznivé prázdniny na pláži

50 úrovní a koktejlový souboj

Ve hře Bláznivé prázdniny na pláži vás čeká 50 skvělých levelů a také zmíněný souboj s protivným expartnerem. Je to jednoduché – za každou dokončenou úroveň budete sbírat body. Pokud jich získáte víc než zmíněný ex, vyhrajete konkurz a ukážete mu, o co přišel, když vám dal kopačky!

Hra má skvělou grafiku a snadno naučitelné ovládání. Je přeložena do češtiny a hodí se pro celou rodinu – děti ji budou milovat, ale i dospělí si u ní užijí spoustu zábavy.

image 24
Obrázek ze hry Bláznivé prázdniny na pláži

Nedostupná hra opět na trhu

Bláznivé prázdniny na pláži byly dlouhou dobu nedostupné, ale díky se nám se nyní znovu vrátily do herního obědu. Můžete tak mít tuhle oblíbenou obsluhovačku zase ve svém počítači – a ještě ke všemu právě teď jen za 99 Kč! Pro získání této výhodné ceny nemusíte dělat nic navíc, u hry už je nastavena; stejně jako odpočet času, který vám prozradí, jak dlouho ještě akce potrvá.

image 25
Bláznivé prázdniny na pláži

Kolekce 15 her

Bláznivé prázdniny na pláži naleznete také na kolekci 15 her – to vám říkáme především proto, že právě nyní můžete získat tuhle slevu o rovných 500 korun laciněji. Stačí, když při zadávání objednávky použijete slevový kupón ABE973DAEB8.

(Kód si můžete zkopírovat pomocí kláves Ctrl a C a následně ho v objednávce vložit pomocí Ctrl a V).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *