Přeskočit na obsah

Je tu další hra, kterou můžete mít zcela zdarma!

K vyšším objednávkám teď přihazujeme některou z našich her zdarma. Tentokrát jsme vybrali něco pro milovníky akčního her: hra zdarma pro tento týden se jmenuje Tajemství šesti moří – a nudit se u ní rozhodně nebudete!

tajemstvi zdarma 1

Co je Tajemství šesti moří?

Jde o zábavnou akční hru, v níž bude vaším úkolem sestřelovat podmořský nepořádek. Se svou ponorkou propátráváte mořské dno – když narazíte na barevné řady odpadků, bude vaším cílem je pomocí stejnobarevných koulí rozstřelit tak, abyste naše oceány co nejlépe vyčistili.

Hra je barevná, zábavná a oddechová. Hodí se pro děti i dospělé a můžete si díky ní užít spoustu hodin společné legrace.

Tak co říkáte? Chcete dostat Tajemství šesti moří úplně zadarmo?

image 61

Jak získám hru zdarma?

Princip akce je velmi jednoduchý: udělejte na našem e-shopu jakýkoli nákup, jehož souhrnná hodnota bude vyšší než 499 Kč a my vám k objednávce automaticky přihodíme hru Tajemství šesti moří jako dárek.

tajemstvi 1

Co si mám objednat?

Pokud zatím nemáte žádné vysněné hry, které byste si u nás chtěli pořídit, můžete mrknout třeba na recenze na našem blogu a vybrat si ty nejlepší kousky.

Doporučit vám můžeme třeba hledačkové série Mafie v New Yorku (všimněte si, že pokud si koupíte balíček s celou sérií, získáte ho za zvýhodněnou cenu), Paranormální případy nebo Propletené světy. Jsou to nejmodernější a velice propracované příběhové hledačky, v jejichž světech se budete moct ztratit na dlouhé hodiny.

image 62

Anebo si vyberte některou z našich kolekcí. Hry na nich už jsou zlevněné, takže jedním nákupem využijete rovnou dvě akce najednou: výhodně získáte hry na kolekci a spolu s nimi vám přijde ještě Tajemství šesti moří zdarma.

tajemstvi 2

Jen tento týden

Akce na hru Tajemství šesti moří platí jen týden – od úterý 2. srpna 2022 do úterý 16. srpna 2022. Pokud v tomto období vytvoříte a zaplatíte na našem e-shopu objednávku nad 499 Kč, přijde vám tahle povedená akční hra zdarma jako dárek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *