Přeskočit na obsah

Dobrodružná adventura Svět za zrcadlem vám ukáže tajemství jiného světa!

Jen na okamžik se matka malého syna ohlédla a její chlapec se ztratil. Za jeho zmizením stojí záhadné zrcadlo, které se objevilo ve dvoře domu. Jak známo, zrcadla mohou vést do jiných světů. Asi se tam budete muset vydat i vy, abyste malého chlapečka zachránili!

image

Svět za zrcadlem

Syn hlavní hrdinky tohoto příběhu zmizí ve světě za zrcadlem. Jakmile po něm začnete pátrat, rozeběhne se příběh plný tajemství a záhad. Dokážete chlapce zachránit?

Čeká vás tu 35 lokací, na nichž je potřeba najít spoustu schovaných předmětů a také vyřešit mnoho logických úkolů a záhad. Příběh vás zavede nejen do míst v našem světě, ale také do lokací za zrcadlem.

Svět za zrcadlem je skvělá hra pro milovníky logických her, kteří si u hraní rádi trochu namáhají hlavu. Především zkušení hráči si Svět za zrcadlem rozhodně užijí plnými doušky.

Tak už na nic nečekejte a vstupte do hlavního děje. Hra je právě teď jen za 99 Kč, najdete ji v našem e-shopu!

zrcadlo 1

Jedna z klasických adventur

Svět za zrcadlem patří mezi hledačky, ale inspiruje se spíše klasickými adventurami. Budete procházet jednotlivými lokacemi, plnit úkoly, které vám budou zadávat místní obyvatelé. Postupně budete objevovat herní svět a jeho tajemství a posouvat se dál ke konci příběhu. Pro milovníky hledaček je to dobrý způsob, jak si ve svém oblíbeném žánru vyzkoušet zase něco trochu jiného.

image 1

24 dalších her za výhodnou cenu!

Tuto hru jsme vydali také na kolekci 25 her, díky které můžete získat hned pětadvacet našich her za výhodnější ceny, než kdybyste je kupovali samostatně. Na kolekci jsme vybírali různé herní žánry, aby si tu na své přišel každý.

A nezapomeňte – když ke hře napíšete recenzi, můžete se zapojit do naší soutěže o poukazy na hry za pět set korun! Na konci měsíce se můžete stát šťastným vítězem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *