Přeskočit na obsah

MÁTE NA HRU NÁZOR? TAK HO ŘEKNĚTE VŠEM!

HODNOŤTE, KOMENTUJTE, DISKUTUJTE!

Všimli jsme si, že kolem Špidla her se utváří skvělá komunita hráčů. Připojte se k nám: ohodnoťte hru, kterou právě hrajete, a přidejte k ní i komentář. Podebatujte s ostatními hráči o kladech a záporech vaší nové hry. Pojďme společně vytvořit velký tým milovníků a znalců her v češtině!

HODNOCENI 2 1

DEJTE VĚDĚT OSTATNÍM

Nabízíme stovky her a pro někoho může být těžké si mezi nimi vybrat tu pravou. Právě jste dohráli parádní hledačku, která je špice mezi vším, co znáte? Doporučte ji tedy ostatním hráčům. Podělte se o své dojmy, nadchněte pro hru i další. Čím víc se bude o kvalitních hrách vědět a čím víc se budou hrát, tím víc jich bude vznikat.

JAK NA HODNOCENÍ?

Po zakoupení hry vás e-mailem požádáme o zhodnocení hry a budeme rádi, pokud využijete odkaz a povíme nám, jak se vám hra líbila.

Nebo si najděte na našem e-shopu stránku hry, kterou chcete hodnotit. Sjeďte na obrazovce níž a vyberte záložku recenze. Vidíte žluté pole PŘIDAT RECENZI? Skvěle, jste na správném místě.

V následném formuláři zvolte nejprve počet hvězdiček, který chcete hře udělit. Byla to paráda? Tak se neupejpejte a ohodnoťte ji pěti hvězdami. Něco tam trochu skřípalo? Pak v počtu hvězd uberte. Chceme vytvořit funkční a realistický systém hodnocení, takže se nebojte být upřímní.

hodnoceni

NAPIŠTE SVŮJ NÁZOR

A pak už se můžete vyspat ze svých názorů. Co přesně se vám na hře líbilo? V čem vás zaujala? V čem je originální? A samozřejmě tu máme i kolonku na negativní zkušenosti. Zdála se vám hra příliš krátká nebo nudná? Proč to nenapsat?

Poslední pole formuláře vás pak vybízí ke shrnutí vašeho názoru. Někdo je skoupý na slovo a napíše zkrátka: DOBRÁ HRA anebo třeba taky PĚKNĚ BLBÁ. Jiný se ale pořádně rozepíše. Díky takovému hráči se dozvíme třeba to, jaké jsou ve hře minihry, jak je na tom s českými překladem, jakou hru podobného typu by nám doporučil a na co se těšit, pokud právě po téhle hře sáhneme.

Oba druhy komentářů mají co do sebe, ale je jasné, že ostatní hráči ocení hlavně ty obsáhlejší komentáře.

Může to celé vypadat například takhle:

image 1
image 1

DEJTE VĚDĚT NÁM

Pravda je taková, že když víme, co se naším hráčům opravdu líbilo, pátráme na trhu po dalších podobných hrách a snažíme se je pro ně co nejdřív získat, přeložit a připravit v té nejvyšší kvalitě. Navíc spousta her vychází v sériích: když nám v hodnocení dáte vědět, že vás první díly zaujaly, budete se moct brzy těšit na další pokračování

Samozřejmě jsme připravit i poučit se z kritiky. Ale potřebujeme o případných chybách vědět. Napište nám, co se vám nelíbilo – příště se takového zádrhelu zkusíme vyvarovat.

DISKUTUJTE

Jestli jste vášniví fanoušci her a chcete si o nich promluvit s podobně zapálenými hráči, pak zavítejte i do naší diskuze.

Rádi bychom, aby se o našich hrách mluvilo co nejvíce. Hoďte svůj názor na hru do diskuze nebo si přečtěte názory ostatních a reagujte na ně. Rozprouděte diskuzi, bavte se o příbězích, obtížných úkolech a radách do hry. Možná budete překvapení, jakých detailů si ve hře všimli ostatní. Nebo vás třeba někteří nadšení hráči přesvědčí, abyste hře, která se vám moc nepozdávala, dali další šanci. Anebo vám někdo z komunity poradí, jak postupovat ve hře dál, když si nevíte rady.

Těšíme se na vaše názory a tipy. Věříme, že se v diskuzích u našich her budou objevovat slušné, ale zapálené a rozmanité debaty plné inspirativních názorů.

image 2

TIPY, CO ZMÍNIT V HODNOCENÍ

  • Jak se vám líbí grafické zpracování?
  • Co říkáte na příběh?
  • Vyhovuje vám délka hry?
  • Je hra dostupná ve sběratelské edici?
  • Co najdeme v bonusovém obsahu? Jste s ním spokojeni?
  • Co říkáte na český překlad, případně dabing?
  • Připadají vám postavy sympatické, dobře napsané a nakreslené?
  • Líbil by se vám další díl téhle hry?
  • Hodí se hra pro děti?
  • Jaká je obtížnost hry?
  • Můžete ji srovnat s předchozími díly? Co se od té doby zlepšilo?
KOMENTARE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *