Přeskočit na obsah

Ještě jste nevyužili šanci získat hru zdarma?

Dnes je poslední den, kdy vám k objednávce na 499 Kč přidáme hru Tajemství šesti moří jako dárek úplně zdarma. Tak nepromarněte šanci a rychle naklikejte objednávku – dočkáte se k ní jedné parádní hry navíc!

tajemstvi konec

Ještě jste nehráli Tajemství šesti moří?

Pak pro vás máme dobrou zprávu: do dnešní půlnoci můžete tuhle akční oddechovku od nás získat jako dárek. Stačí když uděláte objednávku v celkové hodnotě vyšší než 499 Kč a my vám hru Tajemství šesti moří pošleme automaticky i s objednávkou. Žádné další podmínky, žádné další vyplňování nebo kódy. Stačí jen objednat, zaplatit a těšit se na hru.

tajemstvi 1 1

O co jde v Tajemství šesti moří?

Je to akční oddechová hra. S ponorkou zde budete propátrávat podmořské dno a sestřelovat odpadky, které lidstvo do moře naházelo. Jen pokud dokážete vyčistit všechna podmořská dna, zachráníte planetu.

  • Akční hra pro celou rodinu
  • Vhodné i pro děti
  • Zábavná grafika
  • Dlouhé hodiny zábavy
  • Příjemný relax
  • Klasická hra
image 64

Pozor – akce dnes končí

Jestli vás akce zaujala, tak vás musíme upozornit, že platí už jen do dnešní půlnoci. Stále však máte šanci to stihnout. Vyberte hry, které se vám líbí, naťukejte objednávku a obratem ji zaplaťte. Nejenže vám vaše hry zašleme v nejbližším možném okamžiku, ale dostanete k nim i naši hru zdarma: Tajemství šesti moří!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *